Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Január 28. 13:20, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Palesztin és hugyagi férfi garázdálkodott Balassagyarmaton

Palesztin és hugyagi férfi garázdálkodott Balassagyarmaton

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 23 éves palesztin és egy 36 éves hugyagi férfit vett őrizetbe felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. január 25-én, a kora esti órákban, Balassagyarmaton, egy áruház parkolójában két társaság - egy korábbi nézeteltérés miatt - összeszólalkozott. A vita során egy 36 éves hugyagi férfi egy vágó eszközzel támadt a másik társaság tagjaira. A támadás következtében két személy sérült meg, akik kórházi ellátásra szorultak.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves palesztin és 36 éves hugyagi férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk elrendelésére az illetékes ügyészség felé.

Címkék: palesztin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.