Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. December 30. 15:02, szerda | Helyi
Forrás: police

Másfél óra alatt elfogták a rablással gyanúsítható férfiakat

Másfél óra alatt elfogták a rablással gyanúsítható férfiakat

A salgótarjáni rendőrök elfogták és őrizetbe vették a 25 éves férfit és 17 éves társát.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2020. december 29-én 12 óra 27 perckor, miszerint egy salgótarjáni emeletes ház lépcsőházában két ismeretlen erőszakkal elvette a táskáját.

A rendőrök az adatgyűjtés és a forrónyomos intézkedések eredményeként másfél órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves salgótarjáni férfit és fiatalkorú társát.

A nyomozás adatai alapján O. Martin és a 17 éves társa a bejelentést megelőző időben az utcán megszólította a férfit, majd mindketten követték az épületbe, és eközben orvosi maszkot és energiaitalt kínáltak eladásra a sértettnek, aki a vásárlást megtagadta. Ezt követően a gyanúsítottak a férfit a falhoz szorították, majd az egyikőjük egy alkalommal az arcán megütötte, a másik a hóna alá szorított autóstáskáját - a benne lévő okiratokkal, nagy összegű készpénzzel és bankkártyával együtt - eltulajdonította, és azzal a helyszínről elfutottak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit és fiatalkorú társát a rendőrök rablás bűntett és okirattal visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásuk indítványozását az illetékes ügyészségen. A nyomozók az eltulajdonított táskát és a benne lévő értékek nagy részét megtalálták, és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ