Városlista
2021. május 11, kedd - Ferenc

Hírek

2021. Április 23. 15:17, péntek | Helyi
Forrás: Facebook

Fekete Zsolt közleménye - 04.23.

Fekete Zsolt közleménye - 04.23.

Salgótarján polgármesterének közleménye.

Tisztelt Salgótarjániak!

Az eddig is működő kórházi oltópontok mellett a Szent Lázár Megyei Kórházzal együttműködésben április 26-28-ig, azaz jövőhéten hétfőn, kedden és szerdán a József Attila Művelődési Központban oltópontot alakítunk ki. Akiket oltásra hívnak erre a helyszínre, a művelődési központ főbejáratán jutnak be az épületbe.

Ezen a három napon a Fő téri, pavilonsor előtti parkolót lezárjuk, oda csak a védőoltásra érkezők parkolhatnak arra az időre, míg megkapják a vakcinát.

A parkoló lezárása miatt a környékbeli üzletekben dolgozók, illetve ügyeiket intézők szíves türelmét és megértését kérjük!

A járvány megjelenésének első pillanatától azon dolgoztunk, hogy megfékezzük városunkban a koronavírus terjedését, óvjuk a salgótarjániak egészségbiztonságát, és segítsük az egészségügyben dolgozókat minden lehetséges módon, hogy mielőbb kilábaljunk ebből a nehéz helyzetből. Ezért természetesen segédkeztünk abban is, hogy megfelelő helyszínt találjunk és biztosítsunk közösen a védőoltások beadásához.

A jelenleg ismert legbiztosabb módja a koronavírus-járvány megállításának a védőoltás. Ezért ismét kérek mindenkit, aki még nem tette meg, regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásért!

Aki már regisztrált, és még nem kapott oltást, az eeszt.gov.hu oldalon foglalhat időpontot Sinopharm vakcinára a JAMK-ban levő oltópontra.

Kérem, továbbra is vigyázzanak egymásra!

Vigyázzunk egymásra!

https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 15:36, kedd | Helyi

Zebra terv

Nógrád megyében is kiemelt cél a gyalogosok biztonsága!

2021. Május 11. 14:51, kedd | Helyi

Erdők, mezők, természetvédelmi területek közös ellenőrzése

Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel – a természeti kincsek megőrzése érdekében – fokozott ellenőrzést tartanak.

2021. Május 11. 14:25, kedd | Helyi

Három év is járhat a járművezetéstől eltiltás alatti vezetésért

2021. május 14-én hatályba lép a Büntető Törvénykönyv legújabb módosítása, mellyel bűncselekménnyé válik az eltiltás hatálya alatti járművezetés.

2021. Május 07. 12:32, péntek | Helyi

Letartóztatták a dílert

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa nyomán a bíróság elrendelte annak a 37 éves, kábítószerekkel kereskedő férfinek a letartóztatását, akinek a lakásán négyféle drogot is találtak a salgótarjáni nyomozók.