Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Április 26. 08:45, péntek | Helyi sport
Forrás: Hungaroring

A Hungaroringen jelenleg is F1-es a tempó, igaz, egyelőre a felújítási munkálatokat végzők diktálják.

 A Hungaroringen jelenleg is F1-es a tempó, igaz, egyelőre a felújítási munkálatokat végzők diktálják.

Az otthont nem lehet falak közé szorítani, nem lehet kulcsra zárni. Mert az otthon egy érzés. Az autósport egyik magyarországi otthona a Hungaroring, így a sportrajongók mindig alig várják, hogy bepillanthassanak a kulisszák mögé.

Javában zajlanak a fejújítási munkálatok a magyar Formula 1-es versenypályán – csütörtökön a Hungaroring vezetősége körbejárta hazánk legnagyobb sportlétesítményét, hogy az építő cég szakembereinek „idegenvezetésével” saját szemével is lássa, mi zajlik a munkaterületen.
Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgató és kis csapata előbb a készülő fogadóépületet tekintette meg, majd a júliusi Magyar Nagydíjra kiszélesedő paddockot és a főlelátó mögötti területet.

A szakemberek megnyugtató információkat adtak a menetrenddel kapcsolatban, elmondva, hogy bár pillanatnyilag a legtöbb területen lázas munka zajlik, időben kész lesz minden ahhoz, hogy a Formula 1-es futam zavartalanul megrendezhető legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Újabb hazai vereségével a Mezőkövesd lesz az utolsó.

A már biztos kieső Mezőkövesd hazai pályán 2-1-re kikapott a Zalaegerszegtől a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati játéknapján; ezzel eldőlt, hogy a borsodiak végeznek az utolsó helyen az élvonalban.

2024. Május 04. 08:45, szombat | Helyi sport

Kumho FIA TCR World Tour.

Ehrlacher 1-2-re vezet a Cyan Racing előtt a szoros időmérőben.

2024. Május 04. 08:35, szombat | Helyi sport

Giro d\'Italia - Valter a mezőny egyetlen magyarja, Pogacar a toronymagas favorit.

Valter Attila személyében egyetlen magyar indul a szombaton rajtoló 107. Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek toronymagas esélyese a szlovén Tadej Pogacar.

2024. Május 04. 08:21, szombat | Helyi sport

Női Vuelta - Vas Blanka két helyet visszacsúszott összetettben.

Vas Blanka a 102. helyen ért célba a női Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny hatodik szakaszán, ezzel összetettben két pozíciót visszacsúszva az 54. helyen áll.