Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Szeptember 28. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a zaklató

Őrizetben a zaklató

Előzetes letartóztatásának indítványozására tettek előterjesztést a rendőrök a balassagyarmati férfival szemben.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 3 rendbeli zaklatás, 1 rendbeli garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Máté 23 éves balassagyarmati lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2013 nyarától egy nő ismerősét, illetve a vele együtt lakó nagymamáját folyamatosan félelemben tartja azzal, hogy lakásának ajtaját, illetve annak kilincsét megüti. A 23 éves férfi 2014. augusztus 4-én és augusztus 24-én egy helyi üzletben a sértettet, majd az utcán a sértettet és annak édesanyját többször bántalmazással fenyegette meg, valamint trágár kifejezésekkel illette.
Megállapítást nyert továbbá az is, hogy B. Máté 2014. augusztus 29-én az esti órákban Balassagyarmat belterületén, előzetes szóváltást követően férfi ismerősének lábait összerúgta, aki ennek következtében elesett. Ezt követően a földön fekvő sértettet két alkalommal fejbe rúgta, aki a bántalmazás következtében megsérült.
A férfit a rendőrök 2014. szeptember 24-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. B. Mátét a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: zaklató

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.