Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi sport
Forrás: KJ. NÓGRÁD MEGYEI LSE

HÉHALOM Böllér Kupa SZLV-verseny.

HÉHALOM Böllér Kupa SZLV-verseny.

A verseny a Nógrád Vármegyei Szabadidőlovas Bajnokság 1.fordulója.

Versenyszámok:

Ügyességi vezetőszáras
Ügyességi haladó
Ügyességi nehéz - nyitott
Díjugratás X ugrásokon - nyitott
Díjugratás 50-60 cm - nyitott
Díjugratás 60-70 cm - nyitott
Díjugratás 70-80 cm - nyitott

A Salgótarjáni Fülöp LSE hat leány és egy fiú Versenyzői.: Ügyességi vezetőszáras Eredményei és Helyezései.

1. Palaticzky Sára (HŐSNŐ Lovával ) Fülöp LSE ; 1. Molnár Lotti ( HŐSNŐ lovával ) Fülöp LSE ; 1. Szegedi Kiara ( HŐSNŐ lovával ) Fülöp LSE ; 1. Deák Borbála (KINCSEM lovával ) Fülöp LSE ; 2. Földi Boglárka ( HŐSNŐ lovával ) Fülöp LSE ; 2. Király Bence ( HŐSNŐ lovával ) Fülöp LSE; 2. Deák Borbála (VILLÁM lovával ) Fülöp LSE.

A Salgótarjáni Fülöp LSE két leány Versenyzői.: Ügyességi haladó Eredményei és Helyezései.

1. Kis Virág Liliána FV (SHINING FAIRY PÓNI lovával) Fülöp LSE; 9. Deák Borbála (KINCSEM lovával) Fülöp LSE;

Az elkőkezdő kategóriában indult Szegedi Kiara, Király Bence, Palaticzky Sára és Földi Boglárka. Ők életükben elősször álltak starthoz hivatalos versenyen, és egy egész éven át készültek arra, hogy idén megmérettessék magukat! A felkészülés ideje hosszú volt, heti több edzésen és edzőtáborokban is részt vettek. Az hiszem mondhatom mind a négyen sikeresen lovagolták le az ügyességi pályát szép stíllusban és kidolgozott fordulókkal az akadályok között. Gratulálok nekik, hogy életük első versenyén ilyen jól vették az aladályokat!

Szintén az előkezdő kategóriában Deák Borbála is starthoz állt 2 lovával. ˇKincsemˇ egy már rutinosabb versenyló vele az alappályát hibátlanul teljesítette amit a párostól vártam is, itt is bebizonyították, hogy jól együtt tudnak dolgozni! A másik lova Villám egy 4 éves lovacska, Villám életében elősször vett részt verseny gazdájával Borival. A páros kisebb nehézségek ellenére egy szép befejezett pályát lovagoltak, mivel Villám még rutintalan a versenyzés terén nem volt egyszerű lovaglású de Bori ezt a feladatot is megoldotta!

A haladó kategóriában két lovasom Kis Virág Liliána - FV Shining Fairy -vel és Deák Borbála - Kincsem nevű lovával álltal rajthoz.
Virágnak kicsit nehezebb dolga volt ezen a versenyen mivel pónijával nem tudtak annyit készülni és Fairy egy kis energiabomba és temperamentumos póni, így kiváncsian vártam, hogy bent a pályán, hogy fognak boldogulni! Itt az elvárásomat felülmúlva egy szupergyors hibátlan pályával megszerezték az első helyet.
Bori Kincsemmel állt strathoz. Kincsemről tudni kell, hogy szintén mint Fairy egy temperamentumos ló, nehéz lovaglású de a versenyfelkészüléskor minden lehetséges oppciót átbeszéltünk Borival amit pályanézéskor is felelevenítettünk. Annyit kértem Boritól, hogy nyugodtan, de határozottan, szép kidolgozott ívekkel lovagolja Kincsemet. Tudtam mikor bementek a pályára és az első két akadályon túl volt hogy ez is egy szép hibátlan pálya lesz. Büszke vagyok a párosra és különösen Borira, hogy egy ilyen szép összeszedett határozott lovaglást mutatot be!

Gratulálunk a Díjazottaknak! Köszönjük a DEÁKVILLANY Támogatását! További sok sikert kívánunk lovasainknak!

Forrás.: Fülöp Veronika edző

Bajnoki fordulók:
2024. június 23. Gyöngyöspata, Tóth Tanya
2024. július 6. Vác, Szabó Lovasudvar
2024. július 28. Bárna,
2024. augusztus 17. Vác, Szabó Lovasudvar

Nógrád Megyei Lovassport Egyesület

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:45, szombat | Helyi sport

Kumho FIA TCR World Tour.

Ehrlacher 1-2-re vezet a Cyan Racing előtt a szoros időmérőben.

2024. Május 04. 08:35, szombat | Helyi sport

Giro d\'Italia - Valter a mezőny egyetlen magyarja, Pogacar a toronymagas favorit.

Valter Attila személyében egyetlen magyar indul a szombaton rajtoló 107. Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek toronymagas esélyese a szlovén Tadej Pogacar.

2024. Május 04. 08:21, szombat | Helyi sport

Női Vuelta - Vas Blanka két helyet visszacsúszott összetettben.

Vas Blanka a 102. helyen ért célba a női Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny hatodik szakaszán, ezzel összetettben két pozíciót visszacsúszva az 54. helyen áll.

2024. Május 04. 08:18, szombat | Helyi sport

Verstappen a pole-ban Leclerc és Perez előtt, a sprintkvalifikáció meglepetése Ricciardo.

Daniel Ricciardo nem hitte volna, hogy képes lesz a második sorba kvalifikálni magát a sprinten.