Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 04. 08:21, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-LA LAGUNA NEGRA SPANYOLORSZÁG

Női Vuelta - Vas Blanka két helyet visszacsúszott összetettben.

Női Vuelta - Vas Blanka két helyet visszacsúszott összetettben.

Vas Blanka a 102. helyen ért célba a női Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny hatodik szakaszán, ezzel összetettben két pozíciót visszacsúszva az 54. helyen áll.

Pénteken Tarazona és La Laguna Negra között 132,1 kilométer megtétele várt a mezőnyre hegyi befutóval. A győzelmet Évita Muzic, az FDJ-Suez francia kerekese szerezte meg, másodikként pedig, két másodperc hátránnyal Vas holland csapattársa, Demi Vollering ért célba, ezzel ő maradt az éllovas összetettben.


A magyar bringás 12:05 perces hátránnyal ért célba és a sprinterek pontversenyében a második helyen áll. Összetettben 24:52 perc a lemaradása.
A nyolcnapos Vuelta vasárnapig tart, a mezőny szombaton San Esteban de Gormaz és Sigüenza között 138,6 kilométert teker.

Vas Blanka, az SD Worx-Protime magyar bajnoka korábban két szakaszon át viselhette az összetett éllovasának járó piros trikót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 13:13, péntek | Helyi sport

EURO-2024 - Magyar továbbjutás esetén Rossi körbetekeri a Balatont.

Marco Rossi szövetségi kapitány a MOL kampánya keretében körbetekeri a Balatont, amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott továbbjut a csoportjából.

2024. Május 17. 11:35, péntek | Helyi sport

Városi sportok olimpiai selejtezője - A BMX-es Kempf Zoltán 21. lett.

Kempf Zoltán a 21. helyen végzett a BMX freestyle park versenyszámának selejtezőjében a városi sportágak olimpiai kvalifikációjának első állomásán, Sanghajban, ezzel nem jutott tovább a döntőbe.

2024. Május 17. 08:25, péntek | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Leandro irányít az Újpest ellen vasárnap.

Dejan Stankovic távozik a magyar bajnok és Magyar Kupa-ezüstérmes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról és az orosz Szpartak Moszkvánál folytatja.

2024. Május 17. 08:15, péntek | Helyi sport

Giro d\'Italia - Alaphilippe teljessé tette gyűjteményét, Valter szökésben volt.

A kétszeres világbajnok francia Julian Alaphilippe győzött a Giro d\'Italia országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszán, amelyen Valter Attila szökésben volt, ám \"nem ért haza\"