Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 04. 08:18, szombat | Helyi sport
Forrás: MIAMI FOLMULA

Verstappen a pole-ban Leclerc és Perez előtt, a sprintkvalifikáció meglepetése Ricciardo.

Verstappen a pole-ban Leclerc és Perez előtt, a sprintkvalifikáció meglepetése Ricciardo.

Daniel Ricciardo nem hitte volna, hogy képes lesz a második sorba kvalifikálni magát a sprinten.

Daniel Ricciardo szolgáltatta a Miami Nagydíj sprintkvalifikációjának meglepetését azzal, hogy a második sorba állította a VCARB autóját, megelőzve a McLareneket, az Aston Martinokat és Carlos Sainzot is.A pole Max Verstappené lett Charles Leclerc és Sergio Perez előtt. A sprintkvalifikáció amellett, hogy a két Mercedes kiesését eredményezte, Ricciardóról is emlékezetes marad, hiszen az ausztrál az elmúlt hetek lejtmenete után ezúttal egy kiugró eredménnyel vétette magát észre.Az ausztrál megelőzte a két McLarent, a két Aston Martint, sőt még az egyik Ferrarit is, így végül a negyedik helyről rajtolhat holnap. Ricciardo az esemény után elmondta, abban biztos volt, hogy bejut az SQ3-ba, ám a negyedik hely minden várakozását felülmúlta.„Nem is igazán tudom” – kezdte az értékelését Ricciardo a remek sprintkvalifikáció után, majd rögtön ki is javította magát. „Azaz pontosabban tudom, pontosan tudtam, hogy ez bennem van, hogy meg tudom csinálni.”

Miami Nagydíj sprintkvalifikációjának végeredménye:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:41, szombat | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Hazai pontszerzéssel zárta a szezont a búcsúzó Mezőkövesd.

A sereghajtóként búcsúzó Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a vendég MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 33., szezonzáró fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

2024. Május 18. 08:36, szombat | Helyi sport

Giro d\'Italia - Milan triplája sprintbefutóban, Valter a mezőnnyel ért célba.

Az olasz Jonathan Milan harmadik etapsikerét zsebelte be a Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen, a 13. szakaszon Valter Attila a mezőnnyel ért célba, az összetett élcsoportja pedig nem változott.

2024. Május 18. 08:24, szombat | Helyi sport

Koronglövő Eb - Hegyi Norbert és Jóna Bernadett is jól kezdett.

Hegyi Norbert és Jóna Bernadett is jól kezdett a trap versenyszámban a lonatói olimpiai kvalifikációs koronglövő Európa-bajnokságon.

2024. Május 18. 08:15, szombat | Helyi sport

Győrben rendezik jövőre a maratoni kajak-kenu világbajnokságot.

Tíz év után ismét Győr ad otthont jövőre a maratoni kajak-kenu világbajnokságnak, a vármegyeszékhely 1999, 2007 és 2015 után már negyedszer rendezi meg a világversenyt hangzott el péntek délután sajtótájékoztatón Győrben.