Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Augusztus 15. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Balassagyarmaton ápolják Törőcsik Andrást

Balassagyarmaton ápolják Törőcsik Andrást

A balassagyarmati kórházba került a berceli rehabilitációs intézetből Törőcsik András.

Az Újpest legendás, 59 éves focistája márciusi agyműtétjét követően áprilisban költözött be a nógrádi falu intézetébe, ahonnan a napokban Balassagyarmatra kellett átszállítani. A labdarúgó állandó megfigyelés alatt van.
A korábban alkoholproblémákkal küzdő legenda, ahogy 2010-ben, úgy egy (el)esés után idén is agyműtéten esett át, ezt követően döntöttek úgy családtagjai és barátai, hogy hosszú kezelésnek vetik alá. Egy évre ment be a berceli intézetbe, ahol havi 137 400 forintba kerül az alapellátása, ezt az összeget az UTE Baráti Köre állja.
Törőcsik láthatóan megváltozott, lefogyott, levágatta a haját. Nővére, Éva szerint aggodalomra most nincs ok, testvérének meg kell erősödnie, ezért került Balassagyarmatra.
– Az ápolóival egyeztetve döntöttünk úgy, hogy néhány napig kórházban gyógyuljon. Infúzióra kötve kap vitaminokat, szó sincs arról, hogy komolyabb gond lépett volna fel az egészségével kapcsolatban – mesélte a 45-szörös válogatott játékos testvére.
Törőcsiket barátai sűrűn látogatják, így Balassagyarmaton sem hagyják magára. Egyikük, Bendó Zsolt sportmenedzser szerint a betegnek egy újabb esés után kellett kórházba feküdnie.
– Hetek óta látom, hogy Andris szédül, Bercelen is elesett. Szó sincs alkoholról, egy kortyot sem ivott. Ki kell vizsgálni, hogy mi okozza ezt a gyengeségét, állandó szédülést – mondta Bendó, aki hozzátette, Balassagyarmaton az orvosok és nővérek között barátja intenzívebb ellátásban részesül, mint a berceli rehabilitációs intézetben.

Forrás: blikk.hu

Címkék: Törőcsik András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:41, kedd | Helyi

Magyarország nagyobb városaiban, Erdélyben és a Vajdaságban folytatja jótékonysági születésnapi koncertjét Mága Zoltán.

50 év 50 koncert című születésnapi jótékonysági koncertsorozat részeként a következő napokban és hetekben Magyarország nagyobb városaiban.

2024. Április 30. 08:35, kedd | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Napos, kora nyárias idő.

Napos időben lesz részünk, csak néhol jelenhetnek meg kósza felhők az égen.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.