Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2020. Október 15. 08:50, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Letartóztatásban a fiát megkéselő apa

Letartóztatásban a fiát megkéselő apa

A Nógrád Megyei Főügyészség egy 57 éves Nógrád megyei férfi letartóztatására tett indítványt, aki 2020. október 11-én erősen ittas állapotban mellkason szúrta fiát.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. október 11-én reggel 8 óra körül már erősen ittas állapotban otthonában hangoskodott. Családtagjai még pihenni szerettek volna, ezért a felnőtt, de vele együtt élő fia átment a szobájába és elvette tőle a pálinkásüveget, azzal, hogy ha csendben marad, visszakapja.

A férfi tovább kiabált, sértegette családtagjait, és fenyegetőzött, a fia ezért apja fölé hajolva újra arra kérte, hogy maradjon csendben.

A férfi ekkor felkapta a mellette álló kisasztalon elhelyezett, kb. 10 cm pengehosszúságú kést, és „Megöllek!” felkiáltással a fia mellkasába döfte.

A sértett szerencsére csak könnyebb sérülést szenvedett, de a súlyosabb, vagy halálos eredmény elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A Balassagyarmati Járásbíróság a gyanúsított letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően a bűnismétlés megakadályozása érdekében egy hónapra elrendelte. A végzés ellen a férfi fellebbezést jelentett be, ezért a döntés még nem végleges, de az a fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtható.

A cselekményről szóló hír:https://www.infonograd.hu/hirek/olvas/permalink:orizetben-az-emberoles-kiserlet-feltetelezett-elkovetoje-2020-10-12-114919

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 12:47, csütörtök | Helyi

Saját égi eszközzel kutathatnak a rendőrök

A Salgótarjáni Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében Fekete Zsolt polgármester adta át a Salgótarjáni Rendőrkapitányság részére a felajánlott drónt.

2020. November 24. 12:46, kedd | Helyi

Elfogták a besurranót

A pásztói rendőrök őrizetbe vették a 29 éves férfit.

2020. November 23. 14:16, hétfő | Helyi

Kaput, gépkocsit rongált, majd balesetet szenvedett

Garázdaság, rongálás és ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás egy 26 éves tereskei férfi ellen.

2020. November 23. 14:14, hétfő | Helyi

Letartóztatásban az osztálytársát rendszeresen zaklató fiú

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 14 éves fiúnak a letartóztatását, aki hónapokon keresztül terrorizálta 12 éves osztálytársát.