Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Október 12. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: police

Őrizetben az emberölés kísérlet feltételezett elkövetője

Őrizetben az emberölés kísérlet feltételezett elkövetője

Az 57 éves pásztói férfi szóváltást követően szúrta meg egy késsel saját fiát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Gyula 57 éves pásztói lakos ellen.

A férfi a megalapozott gyanú szerint 2020. október 11-én a reggeli órákban pásztói ingatlanában hangos szóváltásba keveredett fiával, amelyet követően megfenyegette, majd egy késsel megszúrta hozzátartozóját. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett, de az életveszélyes, vagy halálos eredmény elmaradása csupán a véletlennek volt köszönhető.

A férfit a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőr-főkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. H. Gyulát a hatóság tagjai őrizetbe vették, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.