Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. December 01. 10:30, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Pásztói kosárlabdázók sikerei

Pásztói kosárlabdázók sikerei

A Pest megyei kosárlabda bajnokság “A” csoportjában szereplő Pásztói Szabadidő SE -Green Devils felnőtt férfi együttese novemberben két bajnoki mérkőzést játszott.

Egyet idegenben a gödiek otthonában, egyet pedig itthon a hazai arénában. Mindkettő találkozójuk győzelemmel zárult.
MGödi SE – PSZSE-Green Devils 60:61 (16:20, 5:19, 17:6, 22:16)
Göd, Vezette: Krékity K., Stickel B. PSZSE: Markó I. 12, Mohácsik 17,Szeles 8, Markó A.12, Szőllősi 9. csere: Reviczki 2,Lukács 1, Pataki, Zeke.
A pásztóiak erős kerettel utaztak a tavalyi „bronzriválishoz”, amely legnagyobb meglepetésükre a korábbiakhoz képest szinte teljesen átalakult, ugyanis hazaiak felnőtt, A-osztályos együttesét most zömében a juniorcsapat tagjai alkották. A másik érdekesség, hogy a gödiek közvetlenül a felnőtt mérkőzés előtt játszották le junior bajnoki mérkőzést is.
PSZSE-Green Devils – Dunakeszi Bikák 80:46 (22:7, 19:13, 15:11, 24:15)
Pásztó, Dózsa iskola tornaterme. Vezette: Belák Z., Nyilas Z. PSZSE: Markó I.14/3 Mohácsik 25/3, Szeles 18/3, Zeke 1,Markó A.17 csere: Lukács 2, Kocsis 2, Pataki 1,Reviczki.
Az előző fordulóbeli, gödi meccs után nagy kérdés volt, hogy miként szerepel a csapat egy ismeretlen ellenféllel szemben. Bemelegítésnél a vendégek nem tűntek nyeretlen kétévesnek, sőt tapasztalt veteránok módjára készültek. Soraikból kitűnt egy közel 210 cm magas center, aki a kezdő pásztó center Szőllősi Szabolcs hiányában nagy falatnak ígérkezett.
A mérkőzés azonban rácáfolt az aggodalmakra. Az első perctől az utolsóig az történt a pályán, amit a Green Devils akart. Minden egyes negyedet megnyertek, és a játékunk akkor sem ingott meg, amikor egy alaposan felforgatott csapat volt a játéktéren. A csapat ezúttal komolyan odatette magát. Mentálisan és fizikálisan is felülkerekedtek az ellenfélen, illetve önmagukon egyaránt.
Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: Green Devils

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.