Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2022. Szeptember 30. 09:04, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Közösségi házból lopott

Közösségi házból lopott

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói visszaadták a gyülekezet lelkésze részére a nyomozás során felkutatott ellopott használati tárgyakat.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. szeptember 25-én, miszerint egy salgótarjáni egyház gyülekezeti komplexumából ismeretlen tettes a bejelentést megelőző éjszaka folyamán különböző értékeket lopott el. Az eltulajdonított tárgyak között volt a sértett pénztárcája, a benne lévő iratokkal és készpénzével, valamint egy nagy értékű kerékpár és kerti szerszámgépek, amelynek összértéke közel félmillió forint.

A rendőrkapitányság nyomozói a sikeres felderítő munka eredményeként rövid időn belül beazonosították, elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves férfit, aki elszámoltatása során beismerte tettét.

A rendőrök a salgótarjáni elkövető lakókörnyezetében megtartott kutatás során megtalálták és lefoglalták az értékeket, amelyeket 2022. szeptember 29-én a jogos tulajdonosának visszaadtak.

Címkék: bűncselekmény, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.