Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Augusztus 30. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Körülnéztek a lakatlan házban

Körülnéztek a lakatlan házban

Két férfi és egy fiatalkorú fiú tört be két ideiglenesen lakatlan családi házba Rimócon.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett - büntetőeljárást folytat N. Csaba 20, N. István 19 éves rimóci lakosok és egy 15 éves fiú társuk ellen. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján N.Csaba és fiatalkorú társa 2013. augusztus 23. és augusztus 26. közötti időben egy rimóci lakatlan családi ház bejárati ajtaját befeszítették és onnan kézi szerszámgépeket, szerszámokat, valamint élelmiszert tulajdonítottak el. Megállapítást nyert továbbá, hogy ugyanezen időszakban a két személy harmadik társukkal, N. István rimóci lakossal hasonló módszerrel egy másik helyi családi házba is bement és onnan elektronikai berendezést szállítottak lakásukra.
A három személyt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított értékek nagy részét a házkutatásokon a hatóság tagjai felkutatták és lefoglalták.

Címkék: lakatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő