Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Április 25. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Elfogták a gépkocsi-feltörőket

Elfogták a gépkocsi-feltörőket

Salgótarján belterületén parkoló gépjárműveket tört fel a három bodonyi férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség és több rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Ernő 33 éves és N. Gergő 22 éves, valamint R. Róbert 28 éves bodonyi lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak 2014. április 20-át megelőzően Salgótarján belterületén több mint tíz személygépkocsit feltörtek. A 33 éves férfi és társai legtöbb esetben eddig ismeretlen módszerrel kinyitották a járművek motorháztetejét, illetve a járművek ablakait kifeszítették. A motortérből akkumulátort, az utastérből, benne hagyott kézi szerszámokat, szerszámgépet, CD-lejátszót és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. Cs. Ernő és társai megalapozottan gyanúsíthatóak továbbá azzal is, hogy 2014. április 20-án, az éjszakai órákban, Salgótarján belvárosában egy parkoló személygépkocsit ismeretlen módon kinyitottak, beindítottak és eltulajdonítottak. A rendőrök a gépkocsit a város külterületén megtalálták és lefoglalták.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság kezdeményezte az illetékes ügyészségen a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, melyet a Salgótarjáni Járási Bíróság 2014. április 22-én elrendelt.

Április 26-tól ismét közlekednek a buszok Salgótarjánban a TESCO felé!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.