Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Április 24. 10:58, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Szombattól ismét közlekednek a buszok a TESCO felé!

Szombattól ismét közlekednek a buszok a TESCO felé!

A Salgótarján TESCO áruház előtti útszakaszon érvényben lévő, autóbuszokra vonatkozó forgalomkorlátozást 2014. április 26-án feloldják.

A Nógrád Volán Zrt. közleménye:

A terelőútvonalon közlekedtetett járatokat ismét az érvényes menetrend szerinti útvonalon tudjuk közlekedtetni.

2014. április 26-tól Salgótarján helyi és helyközi vonalain a járatokat a terelést megelőző menetrend szerint közlekedtetjük.

A TESCO áruház megálló városközpont irányába vezető oldalán az utasok részére ideiglenes buszmegálló kerül kiépítésre és a buszmegálló tábla is áthelyezésre kerül.

A Csokonai úton csak a híd lezárását megelőző időszakban közlekedtetett helyi és helyközi járatok közlekedése marad meg.

Felhívjuk az utasok figyelmét, hogy az alábbi helyi járati vonalak esetében ismét az eredeti útvonalon közlekednek a járatok:
-A 3, 113 és 4A jelzésű járatok ismét a TESCO megálló érintésével közlekednek a Hősök úti végállomásra.
-A 9, 13, 19 jelzésű járatok ismét a TESCO megálló érintésével közlekednek az Ipari Park végállomásra.
-A 36 jelzésű járatok közlekedtetése az eredeti menetrend szerint visszaállításra kerül. A helyettük biztosított többlet 63 és 36C jelzésű járatok közlekedtetése megszűnik!

A helyközi járatok, amelyek a Csokonai úton közeledtek Szécsény és Nagybátony irányából, ismét a Salgótarján, szécsényi útelágazó; Salgótarján, Budapesti úti rendelő; Salgótarján (Zagyvapálfalva), felüljáró, Salgótarján, TESCO áruház útvonalon közlekednek Salgótarján, Volán telep viszonylatában.

Az útterelés időszakában átszálló csomópontként működő Zagyvapálfalva, vasúti bejárati út megállóhelyen már nem közlekednek a helyközi autóbuszok, a csatlakozási lehetőség ismét a Salgótarján, szécsényi útelágazó; Salgótarján (Zagyvapálfalva), felüljáró megállóhelyeken lehetséges.

A menetrendeket megtekintheti ITT!(Helyi járatok: Balassagyarmat, Bátonyterenye, Salgótarján; Volán, MÁV-Start és BKK menetrendek)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.