Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. Október 25. 12:12, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

„BALASSAGYARMAT KÖZBIZTONSÁGÉRT” DÍJJAL JUTALMAZTÁK MUNKÁJÁT

„BALASSAGYARMAT KÖZBIZTONSÁGÉRT” DÍJJAL JUTALMAZTÁK MUNKÁJÁT

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály munkatársa 2022. október 23-án vehette át az elismerést.

A balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban vasárnap megtartott ünnepi képviselő-testületi ülés keretében átadták a város idei évi szakmai díjait. A képviselő testület döntése alapján a „Balassagyarmat Közbiztonságáért” díjat kimagasló szakmai tevékenységéért, a pandémia idején tanúsított példás helytállásáért, hivatástudattal végzett rendőri munkásságáért Baranyi Zsolt rendőr alezredes, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság rendészeti osztályvezető-helyettese vehette át. A rangos elismerést a díjazott részére Csach Gábor, Balassagyarmat város polgármestere és Huszár Péter alpolgármester adták át.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.