Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Készpénzzel többet költünk
2014. Augusztus 02. 17:00, szombat | Belföld

Készpénzzel többet költünk

Mindenki keresi a módját, hogyan takarékoskodhatna jobban. A tudatosabb pénzhasználatot segíti, ha az ember figyelemmel kíséri a témában született aktuális kutatásokat, trendeket.

2012. Május 16. 07:15, szerda | Kék hírek

Sokmilliós zsákmánnyal kapták el az autófeltörőket

Több millió forint értékben számítógépeket, játékkonzolokat, fényképezőgépeket, mobiltelefonokat és egyéb eszközöket találtak a zalaegerszegi rendőrök hétfő délután egy orgazdánál és annál a háromfős társaságnál...

2012. Április 22. 14:09, vasárnap | Kék hírek

Fegyveresek törtek rá a hatgyermekes családra

Fegyveres rablók törtek rá egy családra szombatra virradó éjjel Hajdúböszörményben – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

2011. November 05. 07:37, szombat | Kék hírek

Hamis csekket akart beváltani

Hamis eurócsekkeket akart beváltani egy horvát férfi egy nagykanizsai bankban – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

2011. Október 19. 14:25, szerda | Belföld

A gyorsaságon és jó döntéseken múlik a végtörlesztés sikere

Az elmúlt hetek fejleményei egyre inkább csak egy utat hagynak a végtörlesztés kihasználására azoknak a devizában eladósodott ingatlantulajdonosoknak, akik nem rendelkeznek elegendő készpénzzel adósságuk megfizetéséhez.

2011. Október 11. 14:21, kedd | Belföld

Minden mozdíthatót eladnak a frankhitelesek

A Népszabadság azt írja, hogy a végtörlesztés lehetőségével megnőtt a kínálat a lakások mellett az üdülők, a használt autók és az ékszerek piacán is – írja a Népszabadság.

2011. Október 09. 14:37, vasárnap | Kék hírek

A piros lámpánál álló kocsijában csaptak le a drogdílerre

Több mint 30 kilogramm kábítószert találtak a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói a héten a fővárosban egy drogdílernél; a rendőrség számításai szerint a lefoglalt anyag értéke meghaladja a 40 millió forintot.

2011. Szeptember 29. 14:37, csütörtök | Kék hírek

Egymilliós nyomravezetői díjat tűztek ki

Egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a rablókra, akik július 1-jén fegyverrel hatoltak be egy alsónémedi céghez, az ott lévőket megverték, megkötözték, végül jelentős mennyiségű pénzzel távoztak.

2011. Szeptember 27. 14:37, kedd | Kék hírek

Ön sem zárja az autóját? Akkor könnyen így járhat!

Nyitott autóból tulajdonított el egy pénztárcát ismeretlen tettes vasárnap délután Vajszlón.