Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Szeptember 15. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

SBTC: új edzők, újabb vereség

SBTC: új edzők, újabb vereség

Irreális talaj, nagy küzdelem, kimaradt ziccerek. A bajnokság 5. fordulójában az új edzőpárossal 3-1-es vereséget szenvedett az SBTC a Putnok vendégeként.

Labdarúgó NB III Keleti Csoport, 5. forduló
Putnok VSE – SBTC-Puebla 3-1 (1-1)

Putnok, 200 néző V.: Sipos L. (Benkő R., Takács A.)
PVSE: Botló – Zimányi, Nagy Cs., Nyisalovits, Horváth Sz. – Madarász (Sápi 86.), Fehér, Tóth Sz., Szemere (Monyók 60.) – Galambosi, Marcinaskó (A. Bedea 74.) Vezetőedző: Koszta Péter SBTC: Kozma – Liszka, Privigyei, Csornij, Kiss K. – Maicon, Banai – Toricska, Popovics, Nagy K. (Lenkó 78.) – Olasz (Horváth R. 65.) Edzők: Almási Dénes, Oláh Béla.
Gl: Nagy Cs. (38.), Galambosi (65.), Sápi (93.) ill. Banai (8.)
Sárga lap: A. Bedea (85.), Sápi (93.) ill. Toricska (81.), Kiss K. (90.)
8. perc: Kiss balról érkező szögletét Banai 8 méterről fejelte a hazai kapu kapu jobb oldalába. (0-1)
15. perc: Marcinaskó lőtt a kapuval szemben 14 méterről, a bal alsó felé tartó labdát Kozma ütötte oldalra.
35. perc: Popovics próbálkozott 16 méterről, de a borzalmas talajon gyengére sikerült a lövése.
38. perc: Jobb oldali szabadrúgást követően középen Szemere fejelte a földre a labdát, a felpattanót pedig Nagy Csaba fejelte közelről a kapu bal oldalába. (1-1)
51. perc: Marcinaskó egy kis szerencsével kaparintotta meg a labdát a bal szélen, betört vele a tizenhatoson belülre, de nagy helyzetben lövés helyett középre passzolt, amit aztán Liszka tisztázott.
56. perc: Popovics lódult meg a pálya közepén, 20 méterről lőtt, a csapadó lövése kevéssel a felső léc fölé szállt.
61. perc: Madarász bal oldali beadása csúszott le, a jobb felsőbe tartó labdát Kozma nagy bravúrral ütötte ki.
65. perc: Madarász balról érkező beadása a hosszún Galambosit találta meg, aki közelről a rövid sarokba lőtt. (2-1)
67. perc: Nagy Károly egy csel követően adott középre a bal oldali alapvonal közeléből, középen Horváth fejelt 10 méterről, a labda pedig centikkel kerülte el a bal felső sarkot.
68. perc: Hát ez hihetetlen… Horváth csúsztatott a jobb oldalon futó Toricska elé, ő pedig egy szép csel után a jobb oldalról Nagy Károly elé centerezett, aki azonban az üresen maradt kapu torkából hatalmas ziccerben fölé lőtt.
90. perc: Sápi esett el a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Monyók a kapu bal oldalát célozta, Kozma azonban hárítani tudott.
93. perc: Egy balról érkező hosszú ívelés a jobb szélen futó Sápi elé került, aki 13 méterről becsúszva továbbított a kapu jobb alsó sarkába. (3-1)
Koszta Péter: - Egy pontrúgás után hamar gólt kaptunk, ezt követően azonban átvettük a játék irányítását. Később több helyzetet alakítottunk ki, a vendégek pedig leginkább kontrákból volt veszélyesek, igaz 2-1-nél hatalmas helyzetben hibáztak. Úgy érzem, hogy a győzelmünkhöz kétség sem fér, de az ilyen veszélyes kontrákra a jövőben sokkal jobban kell figyelnünk.
Oláh Béla: - Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, mert én úgy gondolom, hogy a csapat maximálisan rászolgált legalább egy pontra. Sajnos ismét hatalmas gondot okozott a helyzeteink kihasználása, a mai napon a szezon legnagyobb helyzetét is sikerült kihagyni, ez pedig most is megbosszulta magát. Nem lehet azt mondani, hogy a Putnok lefocizott volna minket, de amíg a helyzetek kihasználásán nem tudunk javítani addig nem tudunk előre lépni.

InfoBlogok
Képeslapküldés

Címkék: SBTC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség