Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Június 12. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Lopás miatt felelhet

Lopás miatt felelhet

A salgótarjáni nyomozók előterjesztést tesznek a 61 éves férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság négy rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 61 éves H. Balázs ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. január és április hónapban az egyik kazári hétvégi ház és melléképületének ajtaját befeszítette és onnan különböző elektronikai és háztartási eszközöket, kerti szerszámgépeket, alkoholt és élelmiszereket lopott el. H. Balázs 2017. május 27-én és június 2-án további két salgótarjáni hétvégi házba tört be. A férfi az ingatlanokból egy fúrógépet, láncfűrészt, és különböző használati tárgyakat lopott el. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. január és május hónapban összesen négy alkalommal az egyik mátraszelei erdőterületről több fát kivágott és az erdőből ezeken túl még különböző vadkamerát, figyelmeztető táblákat és méhészethez használt eszközöket tulajdonított el.

A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

A körzeti megbízott és a bűnügyi nyomozók a 61 éves férfit a napokban elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították. A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A hatóság előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.