Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2024. Április 27. 08:21, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-ZÁGRÁB

Cselgáncs Eb - Ungvári Attila hetedik lett.

Cselgáncs Eb - Ungvári Attila hetedik lett.

Az 81 kilogrammos Ungvári Attila hetedik lett pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.

A nemzetközi szövetség eredményközlője szerint a háromszoros Eb-harmadik magyar a vigaszágon az olimpiai bronzérmes, világ- és kétszeres Európa-bajnok izraeli Szagi Mukival csapott össze, akitől mindkét eddigi mérkőzésükön kikapott.
A Budaörsi SC 35 éves klasszisa a harmadik meccsen szemlátomást nem volt teljes értékű harcos azután, hogy a negyeddöntőben a georgiai Tato Grigalasvili durván kicsavarta a karját, de remekül állta a sarat Muki ellen. A négyperces alapidő csak intéseket hozott, aztán a hosszabbításból további két perc telt el, amikor a bíró harmadszor is figyelmeztette a magyart, ami már a leléptetését jelentette. Ungvári így hetedik lett.
A szombati versenynapon magyar részről Tóth Krisztián (90 kg), Gőz Roland (90) és Vég Zsombor (100) lép tatamira Zágrábban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 15:15, csütörtök | Helyi sport

Kajak-kenu pótkvalifikáció - Takács Kincső izgalmas csata után a döntőben.

Takács Kincső a harmadik helyen végzett a középfutamában, ezzel készülhet a 16.30-kor kezdődő döntőre C-1 200 méteren a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén.

2024. Május 09. 14:41, csütörtök | Helyi sport

Karate Eb - Tadissi Martial döntős.

Döntőbe jutott Tadissi Martial a zárai (Zadar) karate Európa-bajnokságon.

2024. Május 09. 11:50, csütörtök | Helyi sport

Olimpiai kvalifikációs birkózóverseny - Szőke Alex és Vitek Dárius sima győzelemmel kezdett.

A kötöttfogásúak 97 kilogrammos kategóriájában szereplő Szőke Alex és a 130 kg-ban érdekelt Vitek Dárius is technikai tus-győzelemmel kezdte meg szereplését a birkózók utolsó olimpiai kvalifikációs viadalán, Isztambulban.

2024. Május 09. 09:00, csütörtök | Helyi sport

Sportlövő-vk - Péni István döntős összetett puskában.

Péni István szerdán bejutott a férfi kisöbű szabadpuska 3x20 lövéses számának csütörtöki fináléjába, melyről a nőknél Mészáros Eszter egy \"hajszállal\" maradt le a Bakuban zajló sportlövő világkupa-viadalon.