Városlista
2021. szeptember 17, péntek - Zsófia

Programok | Sportrendezvény

6. Palóc Expedíció gyalogos teljesítménytúra 30/20/10 km

Júl. 15. Vas 07:00 - Jún, 15. Pén 17:00
| Nógrád, Nógrád, Rimóc, Madách tér 1.

mmár a 6.. Palóc Expedíció túrára invitálunk benneteket a Cserhát turistaútjain, a Cserhát Natúrpark - https://www.facebook.com/Cserhát-Natúrpark-402084973335607/?fref=ts - területén.
További információ a natúrparkról: http://www.cserhatnaturpark.hu/
Okostelefonra letölthető a Cserhát Natúrpark alkalmazás is, mely a teljes zöldutak-hálózat interaktív, műholdas térképét tartalmazza s végigkísér a zöldutak egyes túraajánlatain, ill. mutatja folyamatosan az aktuális pozíciót, így azok számára is hasznos az alkalmazás, akik a túrán részt vesznek, de nincs GPS-ük, viszont szeretnének elektronikus navigációt igénybe venni.

A rajt-cél helyszín ezúttal is Rimóc, idei munkánknak köszönhetően még több felfestett, jelzett turistaúttal találkozhattok a Cserháti Zöldutak hálózat keretében.

2018-ban is gondolunk a kisebb falatot befogni kívánókra is, és rendezünk egy rövid távot is, bő 10 km-es gyaloglásra invitálva, Rimóc, a Tábi-tó és Varsány érintésével.

A szokásosnál jobb időben bízva előre hoztuk az eseményt ősz helyett a nyárra, hátha egyszer sikerül elkerülni a zuhogó esőt :)

A rendezvény adatai, útvonalak, táv-szint adatok, szintidők a Teljesítménytúrázók Társasága honlapján:
http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=7788

Aki szállást szeretne foglalni a túrára a Tízpengős vendégházban, kérjük mielőbb jelezze az alábbi rendezői elérhetőségek valamelyikén: fittfuttura@gmail.com ill. 06 (30) 390-2750.

Szeretettel vár az nyári, zöld, ízes Cserhátba, autentikus palóc falvak közé a Fitt-Fut Alapítvány Túraszakosztálya!

Nógrád, Nógrád, Rimóc, Madách tér 1.
Címkék: 2018., program, rimóc