Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Képek | Közélet

Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére.

2020-06-10 07:27:06

Egyfordulós nyilvános pályázatot hirdetett Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata az újonnan felépült játszóház üzemeltetésére.
A pontos technikai részletek nem ismertek, a bérleményről és a feltételrendszerről bővebb információ és pontos tájékoztatás az ezt pályázati biztosíték formájában megvásárló érdeklődők számára lesz elérhető. A létesítményt bérleti szerződés formájában üzemeltető vállalkozóval határozott időre, öt évre szerződik majd az önkormányzat. Az ajánlatokat július harmadikáig várják.
Az önkormányzat honlapján elérhető projektinformációk szerint a rokkant-telepi egykori Építők-pálya területén felépült játszóház közel 300 négyzetméteres nagycsarnokában kapott helyet egy tematikus játéktér, amely elsősorban a 3 és 12 év közötti korosztály igényeit szolgálja ki. Egy kisebb területen a fiatalabb korosztály számára is elhelyeztek játékokat, míg a csatlakozó épületrészben büfé, információs tér, öltöző és irodák találhatóak. Az épület előtt parkoló épült, illetve egy olyan kültéri játszótér is, melyet a játszóház szolgáltatásait igénybe vevők használhatnak.
A játszóház a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a város rendelkezésre bocsátott 9,2 milliárd forintos keretből épülhetett fel, uniós és hazai forrásból. A létesítmény felépítése mellett ebben a projektben kapott helyet a zeneiskola mögötti játszótér felújítása, továbbá a játszóház szomszédságában található játszótérnél egy városi tanösvény kialakítása, melynek célja a város, valamint a környezet és az élővilág kapcsolatának bemutatása. Minderre összesen 328 millió forint támogatást fordított az önkormányzat.

Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére.
Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére. Pályázatot írtak ki a Salgótarjáni játszóház üzemeltetésére.