Városlista
2019. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Képek | Sport

9. SALGÓ FIGHT NIGHT K1- MUAY THAI GÁLA. 2019. 09. 28.

2019-09-10 08:13:57

Izgalmas Összecsapások Várhatóak a Salgótarjáni Ringben!

Szeptember 28-án, Szombaton Immáron 9 Alkalommal Rendezik Meg a Salgó Fight Night K1 és Muay Thai Sportgálát a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

A Kövesi Tibor által vezetett Salgó Fight SE 2009-ben alakult meg, és fő céljuk, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessék a thai bokszot, mint küzdősportot, mely fegyelemre, kitartásra, küzdelemre és alázatra tanít. Ezen tulajdonságok az élet számos területén hasznosíthatók.
Az egyesület jelenleg hatvan aktív tagot számlál (ebből tíz versenyző, közülük öt junior korú) és három különböző csoportnak tartanak edzést. Versenyzőik rendszeresen és sikeresen szerepelnek hazai és nemzetközi rendezvényeken egyaránt.
A klub által szervezett Salgó Fight Night a nógrádi megyeszékhely egyik leglátogatottabb rendezvényévé nőtte ki magát. Délutánonként az amatőrök küzdenek meg egymással, este pedig igazán látványos meccsekkel rendezik meg a profik pénzdíjas gáláját.
Az eddigi nyolc rendezvényen a házigazda is szép számmal delegált versenyzőt, így a látványos küzdelmek mellet bizony izgulhattunk is a tarjániaknak. A korábbi években több mint száz versenyző lépett már a tarjáni ringbe.A gálán lehetőséget kapnak a magyarországi és az európai versenyzők, hogy bizonyíthassák rátermettségüket a thai boksz küzdősportág keretein belül.
Mint azt a szervezőktől megtudtuk, idén is izgalmas összecsapásokat sikerült tető alá hozniuk, és természetesen ezúttal is tudunk majd salgótarjáni harcosoknak szurkolni. A főmeccs pedig igazi csemegének ígérkezik a sportág szerelmesei számára, és női összecsapások is színesítik majd a programot.

Forrás: B. L.

9. SALGÓ FIGHT NIGHT K1- MUAY THAI GÁLA. 2019. 09. 28.
9. SALGÓ FIGHT NIGHT K1- MUAY THAI GÁLA. 2019. 09. 28.