Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Képek | Közélet

Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán

2023-01-12 10:56:12

Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán!

Egy személyautó ütközött egy parkoló nyerges vontatónak szerda délután a 2-es főúton, Rétság közelében. Az ütközés erejétől az autó teteje leszakadt. A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, őt a mentők kórházba szállították. A kamion sofőrje nem sérült meg.

Az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy autó szerda este Acsa és Galgaguta között, a 2108-as számú úton. A berceli hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint a forgalom irányításában segédkeztek. Az autóban két ember utazott, egyiküket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Egy, az út szélén parkoló járműnek ütközött, majd az árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó tegnap késő este Endrefalván, a Besztercebánya úton. A szécsényi hivatásos tűzoltók, valamint a Szécsényfelfalui Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei áramtalanították az autót. A járműben csak a sofőr utazott, őt kórházba szállították.

Fotók: Csábi Ákos tű. törzsőrmester – Rétság KvŐ

Tamás Bence tű. őrmester – Bercel KvŐ

Forrás.:Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő
Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán
 Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán  Közúti balesetek adtak munkát vármegyénk tűzoltóinak szerdán