Városlista
2024. július 13, szombat - Jenő

Képek | Közélet

Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!

2023-04-14 09:43:06

Lehajtott az úttestről, majd a tetejére borult egy személyautó csütörtök délután Balassagyarmat és Őrhalom között, a 22-es főúton. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint a Nógrádmarcali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület önkéntesei a kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. Az autóban két ember utazott, őket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Lesodródott az úttestről, majd az út menti fák közé ékelődött egy személyautó tegnap délután Alsópetény és Felsőpetény között, a 2115-ös úton. A rétsági hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, ezt követően motoros láncfűrész segítségével kiszabadították a fák közé szorult gépkocsit. Az autóban csak a sofőr utazott, aki saját erejéből el tudta hagyni a járművet.

Egy körülbelül három méter mély kútba esett egy lúd csütörtök délután Bátonyterenyén, egy Erzsébet úti családi ház udvarán. A helyi hivatásos tűzoltók kötél segítségével kimentették az állatot, majd átadták a gazdájának. A bajba jutott lúd sérülések nélkül megúszta a kalandot.

Fennakadt egy kovácsoltvas kerítésen egy közepes termetű kutya tegnap késő éjjel Salgótarjánban, a Szérűskert utcában. Az állat súlyos sérüléseket szenvedett. A helyi hivatásos tűzoltók kézi erővel leemelték a kerítésről, majd bekötözték a sebét. A mentés után az egység átadta a sérült állatot az állatvédőknek.

Fotók: Balassagyarmat HTP; Rétság KvŐ

 Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!
 Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!  Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!  Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!  Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!  Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!  Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!  Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!  Autóbalesetek és állatmentések csütörtökön!