Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 21. 10:59, csütörtök | Helyi
Forrás: RTL Magyarország

X-Faktor Bátonyterenyén!

X-Faktor Bátonyterenyén!

A városba érkezik a 2019-es X-Faktor casting csapata.

2019-ben ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői március 23-án, szombaton délután Bátonyterenyén várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia valamint az USNK után 2019-ben lehet, hogy az az énekes, duó vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a bátonyterenyei meghallgatáson!

16:00 órától ugyanis az Ady Endre Művelődési Központban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/xfaktorhungary), a bátonyterenyei casting eseményénél (https://www.facebook.com/events/1984259011882816/) valamint a +36-30-195-9595 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Idén minden eddiginél egyszerűbben lehet jelentkezni az X-Faktorba. A jelentkezőknek csupán fel kell venniük, ahogy énekelnek, mondaniuk kell magukról pár mondatot és elküldeni Viberen vagy WhatsApp-on a +36-30-195-9595-ös telefonszámra.

De természetesen a megszokott módon is várják a műsorba a jelentkezőket a http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/jelentkezz oldalon, illetve Instagramon https://www.instagram.com/xfaktorhun keresztül vagy akár SMS-ben.

Minden, amit az idei X-Faktorról tudni lehet: xfaktor.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...