Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Január 29. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Visszaadták a sértettnek a fát

Visszaadták a sértettnek a fát

A körzeti megbízottak tetten érték a 46 éves férfit, aki fát tulajdonított el a berceli erdőből.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a minapBercel külterületén ellenőriztek egy férfit, akia kezében akácfát szállított. A 46 éves dabasi férfi elmondta, hogy aközeli erdőből vette magához a kidőlt fát, melyet bercelitartózkodási helyére akart szállítani, ehhez engedéllyel nemrendelkezik. A rendőrök a fát lefoglalták, amit a sértett részérevisszaadtak. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságraelőállították, ahol vele szemben a tulajdon elleniszabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett –kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

A kép illusztráció.

Címkék: Bercel, fa, falopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 18:18, vasárnap | Helyi

Ökölvívó Eb - Bernáth Attila ezüstérmes.

Az 51 kilogrammban szereplő Bernáth Attila ezüstérmet nyert vasárnap a belgrádi ökölvívó Európa-bajnokság zárónapján, miután a fináléban veszített.

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.