Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Július 07. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Viperával ütött, gázfegyverrel lőtt - videóval

Viperával ütött, gázfegyverrel lőtt - videóval

A 25 éves férfit rövid időn belül elfogták a salgótarjáni rendőrök.

A rendőrségre 2016. július 6-án 20 órakor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarján belvárosában egy szórakozóhely teraszán gázpisztollyal lövöldöznek.

A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően egy férfi érkezett a vendéglátó egységbe, ahol minden előzmény nélkül odalépett egy ott álló ismerőséhez. A feltételezett elkövető egy úgynevezett viperával több alkalommal megütötte a sértett bal felkarját, majd egy gáz-riasztófegyverrel három alkalommal lőtt, egy alkalommal a sértett mellkasa felé. A bántalmazás következtében a sértett - az előzetes orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi a cselekményét követően a helyszínről távozott.

A rendőrök fél órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit. A nyomozók felkutatták és lefoglalták az elrejtett gáz-riasztófegyvert és a helyszín közelében hagyott viperát.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított K. Zsolt salgótarjáni lakost felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.