Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. December 17. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Vidékfejlesztési központ lesz Kazáron

Vidékfejlesztési központ lesz Kazáron

Felújítják a kultúrházat Kazáron.

A szebb napokat is megélt épületből Vidékfejlesztési Innovációs Központot hoz létre a település önkormányzata és a 36 Jó Palóc Nonprofit Kft. A fejlesztésre a kft. nyert 50 millió forintot, míg Kazár önkormányzata további 70 millió forintot tesz hozzá saját forrásából. A beruházás során megújulnak az épület külső homlokzati elemei, kicserélik a nyílászárókat, felújítják a tetőt, és a kerítést is. Az épület előtt az új arculathoz illő parkolót is kialakítanak. A munkálatok a kultúrház belsejét is érintik, felújítják a komplett gáz- és vízvezeték rendszert, konferencia- és rendezvénytermet, irodákat és helyi készítésű termékeket árusító üzletet is kialakítanak. A felújítást követően a kazári Vidékfejlesztési Innovációs Központot az önkormányzat és a nonprofit kft. közösen működteti majd.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: Kazár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.

2024. Április 30. 11:30, kedd | Helyi

A piros az tilos!

A közlekedési lámpa jelzéseinek a figyelmen kívül hagyása Nógrád vármegyében is a legsúlyosabb szabályszegések közé tartozik, amelynek következménye tragikus is lehet.