Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 15. 12:37, kedd | Helyi
Forrás: Salgótarjáni Rendórkapitányság/infonograd

Védje meg magát a zsebtolvajoktól!

Védje meg magát a zsebtolvajoktól!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Szolgálata a zseb- és alkalmi lopások áldozattá válásának elkerülése érdekében felhívást tett közzé.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Szolgálata a zseb- és alkalmi lopások áldozattá válásának elkerülése érdekében felhívja a figyelmet arra, hogy a tolvajok a tömegközlekedési eszközökön, autóbusz-pályaudvarokon, megállókban, piacokon a nagy tömegben lökdösődni kezdenek és pillanatnyi figyelmetlenséget kihasználva, a nyitott táskákból könnyedén kiemelik a pénztárcákat okmányokkal, készpénzzel, bankkártyákkal együtt.
Vigyázzanak értékeikre! Zsúfolt tömegközlekedési eszközökön, autóbusz-pályaudvarokon, autóbuszmegállókban legyenek különösen óvatosak! Tömegközlekedési eszközön ajánlott a válltáskát magunk előtt tartani. A pénztárcát a táska mélyén, nehezen hozzáférhető helyre helyezzék el. Buszra történő felszállás előtt ellenőrizzék, hogy a táskájuk zárva van-e. Ne tartsanak okmányokat, értékeket hátizsák, hátitáska külső zsebeiben! Ne tegyenek egy helyre pénztárcát, csekket, hitelkártyát, okmányokat, mobiltelefont! (Biztonságosabb ezeket ruházat belső zsebében tartani.) Bankkártyája PIN kódját soha ne írja kártyájára, a feljegyzett kódot ne tartsa a kártya mellett! Bevásárláskor, az áru válogatásakor ne tegye le táskáját, pénztárcáját a pultra, vagy a bevásárlókocsiba!
Ha tetten éri a tolvajt, hangosan kérje embertársai segítségét és késedelem nélkül értesítsék a rendőrséget!

Címkék: zsebtolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.