Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Október 28. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Vasat gyűjtöttek a sértett telkén

Vasat gyűjtöttek a sértett telkén

A rendőrök tetten érték az elkövetőket.

Egy férfi tett bejelentést a minap telefonon a rendőrségre, hogy körbe kerített pincéjébe ismeretlen személyek engedély nélkül bementek.
A rövid időn belül helyszínre érkező járőrök tetten érték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Sándor 19 éves bátonyterenyei lakost és 14 éves fiú társát. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a személyek a kerítésen átmászva
jutottak be a bátonyterenyei pince udvarára, ahol a löszfalból több mint 10 kilogramm hulladék vasat ástak ki, és azt zsákba pakolva megkísérelték eltulajdonítani. A 19 és 14 éves fiút a rendőrök elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Címkék: elkövető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)