Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Március 18. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Városszéli fiatalok teremfocija Salgótarjánban

Városszéli fiatalok teremfocija Salgótarjánban

Salgótarján hét városi peremkerületének nyolc focicsapata adott egymásnak találkozót szombaton a városi sportcsarnokban.

A gyerekek ebben a bajnokságban - bár néhány esetben egy-egy iskola mezét viselték - de alapvetően, lakókörzetek szerint szerveződtek csapattá. A mögéjük álló civilek ezzel az új kezdeményezéssel is gazdagítani szeretnék a sportolás lehetőségeit a városi gyerekek számára. A kezdeményezés pár hónapja kezdte bontogatni szárnyait, Forgách telepi és somlyói gyerekek bevonásával. A változatos körülmények között rendezett találkozók sorát, most először váltotta igazán jó körülményeket biztosító helyszín. A csapatok időnként parádés teljesítményt nyújtva, tizenkét perces alapmérkőzésekkel jutottak el a helyosztókig. A nézők egy-egy meccs során, sok ígéretesnek tűnő fiatalt láthattak a pályán. A mini bajnokságot a Beszterce lakótelepiek nyerték. A képzeletbeli dobogó második fokára a Forgách-somlyói, harmadikra a zagyvapálfalvaiak csapata állhatott fel, negyedikként pedig, a baglyasaljai csapat zárta a bajnokságot. A gólkirály: Danyi Erik (Baglyasalja) A legjobb játékos: Horváth Ottó (Zagyvaróna) A legjobb kapus: Blaskó Bence (Beszterce)

Címkék: Sportcsarnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,