Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Április 23. 13:54, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-BUDAPEST MASZ

Váltó-vb - Kialakult az utazó keret.

Váltó-vb - Kialakult az utazó keret.

A limasszoli edzőtáborban eldőlt, hogy kik utaznak a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) május 4-5-én sorra kerülő váltó-világbajnokságára.

A magyar szövetség honlapja szerint a 4x400-as vegyes váltóban Enyingi Patrik, Mátó Sára, Molnár Attila, Molnár Janka, Steigerwald Ernő, Rapai Fanni, a női 4x100-as stafétában pedig Bognár Anna, Csóti Jusztina, Kocsis Anna Luca, Sulyán Alexa és Takács Boglárka kapott helyet a csapatban.
A bahamai vb-n az olimpiai kvótákért lépnek pályára a magyar váltók. Nassauban a legjobb 14-ben kell végezni - a két futásból álló versenyen - a párizsi indulásért. A rajthoz álló csapat összeállítása a versenyre szólítás előtt dől majd el.
A szakvezetés szerint mindkét csapatot fiatal atléták alkotják és óriási eredmény lenne a kvalifikáció megszerzése, de számukra valójában a 2028-as játékok, a következő olimpiai ciklus jelent majd erősebb pozíciót.

A női váltó a világversenyt megelőzően Floridába megy, ahol egy edzőversenyen indulnak a lányok - írja a MASZ.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 11:15, péntek | Helyi sport

Kajak-kenu válogató - Hüttner Csaba jó néhány számmal kapcsolatban bizakodó.

Hüttner Csaba, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya a szolnoki válogatót értékelve azt mondta: jó néhány számban bizakodó a látottak alapján, de akadnak olyanok is, amelyek fejtörést okoznak a számára.

2024. Május 03. 10:40, péntek | Helyi sport

Elhunyt Hammerl László, a Nemzet Sportolója.

Hosszan tartó súlyos betegség után 82 éves korában elhunyt Hammerl László olimpiai bajnok sportlövő, a Nemzet Sportolója.

2024. Május 03. 09:35, péntek | Helyi sport

Giro d'Italia - Valter: sok lehetőségem lesz.

Valter Attilának reményei szerint sok lehetősége lesz megvalósítani a céljait a szombaton rajtoló 107. Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen.

2024. Május 03. 08:47, péntek | Helyi sport

Női torna Eb - Székely Zója tizedik egyéni összetettben.

Székely Zója a tizedik, Mayer Gréta a 31. helyen végzett egyéni összetettben a Riminiben zajló női torna Európa-bajnokság első, csütörtöki versenynapján.