Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Május 27. 10:19, hétfő | Helyi
Forrás: police

Valóra váltották Zsófi álmát

Valóra váltották Zsófi álmát

Egy hatéves kislány álmát teljesítették a Nógrád megyei rendőrök.

Egy helyi hírlapnak írt levelet egy édesanya, amelyben leírta, hogy hat éves kislánya, nagyon szereti a rendőröket, hősként tekint rájuk, és hogy régi álma, hogy egy szirénázó rendőrautóba ülhessen és rendőr lehessen.

Jánosi Zsófia álma 2019. május 24-én – a közelgő gyermeknap alkalmából – teljesült, amikor Dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese fogadta őt és édesanyját a főkapitányság épületében. A kislány álmát a rendőrök örömmel teljesítették. Zsófi kívánságának megfelelően megmutatták neki a szolgálati gépjárműveket, majd az egyik „menő” gépjárműben bekapcsolták a fény- és hangjelzéseket és azzal egy pár kört mentek a főkapitányság udvarán, amelytől igazán rendőrnek érezhette magát, és „szuperhősnek, aki bűnözőket fog elkapni”.

A gyerkőc a búcsúzáskor ajándékot is kapott a rendőröktől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.