Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 25. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Valami újra elkezdődött Salgótarjánban

Valami újra elkezdődött Salgótarjánban

Sokan vélték, hogy lassan befellegzett a tarjáni sífutásnak, és az olimpiai válogatás méltánytalansága után ezek a hangok még tovább erősödtek.

A Dornyay tagiskola és Nord Sport KSE másként gondolta. Az együttműködés következtében bemutatók, szülői értekezlet, az első sífutó-biatlon edzések is lezajlottak. Földi Lászlót az egyesület tiszteletbeli elnökével, az ötletgazdával beszélgettünk.
- Milyen érzés volt ismét a pálya szélén ülni egy igazi sífutó-biatlon edzésen?
- Felemelő. Ezért érdemes sportvezetőnek edzőnek lenni. Szerettem Lacobá lenni ma, hiszen sokan sejtették, hogy ha ismét lehetőségem nyílik a sporttal foglalkozni, akkor ez előbb-utóbb bekövetkezik. Mármint az, hogy újra tervezett utánpótlás csoport fog ténykedni városunkban, ebben a szép sportágban. És öröm volt látni a hatalmas igyekezetet a gyerekek részéről.
- Külön érdekesség ez edzőválasztás, hiszen a csoport edzője – az olimpiáról itthon maradt – Papp Ildikó.
- Rendkívül nehéz időszakot kellett átélnie Ildikónak. Úgy érzem, lehetőségeinkhez mérten az egyesület, a családja és egész Salgótarján igyekezett segíteni neki, hogy emelt fővel kerüljön ki ebből az áldatlan és méltánytalan helyzetből. Nagyon büszke vagyok rá, és mindannyian legyünk is büszkék arra, hogy ma itt van, edzést tart.- Hogyan tovább?
- Nem állunk meg. Ma is vannak, és bizony lesznek is ügyes, tehetséges gyerekek Salgótarjánban. Ma is vannak iskolák, tanárok, akik örömmel állnak a tarjáni sífutás és biatlon mögé. És nagy öröm volt a pálya szélén az érdeklődőket, szülőket látni, beszélgetni, szót váltani velük a jövőről.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Traffipax
Menetrendek

Címkék: salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.