Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Július 09. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelést javasoltak két büntetőügyben

Vádemelést javasoltak két büntetőügyben

Buszon lopta el a gyermek pénztárcáját; lakásfelújítás közben tulajdonította el megbízója megtakarítását. A napokban a két férfi ellen folytatott eljárást a szécsényi rendőrök vádemelési javaslattal zárták le.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 éves ságújfalui férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. február hónapban a Szécsény és Karancsság között menetrend szerint közlekedő autóbuszon egy gyermek táskájából eltulajdonította mobiltelefonját. A nyomozók a férfi ellen folytatott eljárást a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelés javaslatával a Balassagyarmati Járási Ügyészség részére megküldték.
xxx
A Szécsényi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Károly 33 éves ludányhalászi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottat 2013 decemberében egy férfi lakásának felújítási munkálatainak elvégzésével bízta meg. B. Károly a sértett otthonában megtalált nagy összegű megtakarított készpénzt eltulajdonította, és abból televíziót, és egyéb tárgyakat vásárolt. A szécsényi nyomozók a feljelentést követően rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, és az eltulajdonított pénzből vásárolt tárgyakat lefoglalták. A nyomozást a hatóság tagjai a napokban befejezték, az ügy iratait vádemelés javaslatával a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.