Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Április 07. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemeléssel zárult a nyomozás

Vádemeléssel zárult a nyomozás

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást F. István 65 éves salgótarjáni lakos ellen.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai 2014. január 20-án 16 óra körüli időben vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt házkutatást tartottak F. István salgótarjáni lakásán. Ennek során a hatóság tagjai lopásból származó tárgyat nem találtak, azonban két, az első és a második világháborúban használatos puskát, és egy forgótáras flóbert pisztolyt, továbbá különféle lőszert és több hatástalanított lőszerhüvelyt foglaltak le. A férfi a lőfegyverek és lőszerek tartására megfelelő hatósági engedéllyel nem rendelkezett. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság F. István ellen a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.