Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Március 01. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat szilveszteri garázdák ellen

Vádemelési javaslat szilveszteri garázdák ellen

Zártkörű rendezvényen egy nőt és egy férfit bántalmazott a három szügyi férfi.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 17 éves szügyi férfi és két társa, egy 22 éves és egy 19 éves szügyi férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint 2013. január 1–jén az éjszakai órákban érkezett a rendőrségre a bejelentés, miszerint az egyik szügyi intézményben zártkörű szilveszteri rendezvényt tartottak, melyre ismeretlen személyek - az ott tartózkodók beleegyezése nélkül - akartak bemenni. A három fiatal a felszólítás ellenére sem távozott az épület elől, majd a kint cigarettázó egyik férfi vendéget és annak feleségét bántalmazták. A helyszínre érkező rendőrök a 17 éves fiút a helyszínen elfogták, majd társait a későbbiek során beszerzett adatok alapján beazonosították. A nyomozók a gyanúsítottakat egy rendbeli csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntett, míg a 17 éves fiút egy rendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.
A hatóság a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldte.

További híreink

Címkék: szilveszter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".