Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Február 02. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat önbíráskodók ellen

Vádemelési javaslat önbíráskodók ellen

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást három férfi ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Tibor 34 éves bátonyterenyei, B. Dániel László 29 éves vizslási lakos és B. Mihály 25 éves pilinyi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak, eddig ismeretlen negyedik társukkal 2013. október 5-én 17 óra körüli időben egy személygépkocsival egy bátonyterenyei ingatlan előtti területen megálltak, majd a gépjárműből magukhoz vett baseballütővel, feszítővassal, seprűnyéllel és fagerendával a ház kerítését ütlegelni kezdték. Az udvaron tartózkodó és házban lakó 30 éves férfit közben hangosan kiabálva felszólították, hogy a házból költözzön el. B. Tibor az udvarra bement és a kezében lévő seprűnyéllel a 30 éves férfit egy alkalommal megütötte, majd egy riasztó pisztollyal a levegőbe lőtt.
A három férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, negyedik társuk a helyszínről elmenekült. B. Tibort, B. Dániel Lászlót és B. Mihályt a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. B. Tibor előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte.
A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek megküldte.

Címkék: önbíráskodás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.