Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Június 17. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Vádemelési javaslat

Vádemelési javaslat

Különböző használati tárgyakat tulajdonított el a 29 éves férfi és gyermekkorú társa egy nógrádszakáli ingatlanból.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kiskorú veszélyeztetése bűntett és lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytatott eljárást D. Tamás 29 éves nógrádszakáli lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi gyermekkorú társával együtt 2015. április 5-én az éjszakai órákban egy nógrádszakáli - lakatlan - családi háznak és melléképületének az ajtaját felfeszítette, majd oda bementek. D. Tamás és társa az ingatlanból különböző asztalokat, székeket és fém használati tárgyakat tulajdonított el, melyet a rendőrök felkutattak és lefoglaltak. A 29 éves férfit gyanúsítottként, míg a gyermekkorú személyt tanúként hallgatták ki a nyomozók.

A hatóság a 29 éves férfi ellen folytatott eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.