Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Október 09. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság elé állnak az utcai verekedők

Bíróság elé állnak az utcai verekedők

Az utcán verekedett a két endrefalvai férfi, akik ellen az eljárást a nyomozók befejezték.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya eljárást folytatott garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Sz. 39 éves és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. P. 32 éves endrefalvai lakosok ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. március 31-én 15 óra 30 perc körüli időben a 39 éves férfi O. P. endrefalvai lakása elé ment, akit előzetes szóváltást követően egy alkalommal az arcán megütött. Ezt követően kölcsönösen bántalmazták egymást, mely során O.Sz. - az igazságügyi szakértői vélemény alapján -súlyos sérülést szenvedett. A hatóság a két férfi ellen folytatott eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 14. 08:38, kedd | Helyi

Mabisz: újabb járművekre kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)

2024. Május 14. 08:21, kedd | Helyi

Cannes - Kedden kezdődik a 77. cannes-i fesztivál.

A hollywoodi sztárok valamennyi generációja, Richard Gere-től Meryl Streepen át olyan feltörekvő csillagokig, mint Barry Keoghan, Jacob Elordi, Margaret Qualley és Anya Taylor-Joy.

2024. Május 14. 08:00, kedd | Helyi

Hideg reggel után kellemes, májusi idő.

Még nyugaton-délnyugaton lehet több felhő, ott kisebb csapadék is előfordulhat. Napközben aztán folytatódik a túlnyomóan napos idő csupán délen alakulhat egy-egy zápor.