Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Február 22. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Vádat emeltek egy rendőrökre támadó férfi ellen

Vádat emeltek egy rendőrökre támadó férfi ellen

Hivatalos személy elleni erőszak kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Salgótarjáni Nyomozó Ügyészség egy férfi ellen.

A vádlott októberben előbb édesapját támadta meg Taron, majd késsel támadt a kiérkező rendőrökre - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Főügyészség megbízott főügyésze.
Bóna Gyula elmondta: a 35 éves Gy. Tamás október 18-án a délutáni órákban erősen ittasan szülei tari házához ment. Az udvaron rövid idő alatt összeveszett az apjával, akinek először a kerékpárját rongálta meg, majd garázdálkodását a házban folytatta. Összetörte a berendezési tárgyakat, apja kezéből kikapta a mobiltelefonját, a földre dobta és rátaposott. Ezután ellökte, ököllel többször megütötte édesapját, aki próbálta őt megállítani, majd az udvari melléképület ablakait rugdosta ki.
Amikor meglátta, hogy a szomszédok által riasztott rendőrautó megállt a házuk előtt, késsel a kezében a járőrök felé futott, és azt kiabálta, hogy megöli őket. A rendőrök lefegyverezték, megbilincselték a férfit, aki eközben többször feléjük rúgott.
Bóna Gyula közölte: a Salgótarjáni Nyomozó Ügyészség Gy. Tamást felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettének kísérletével, garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés vétségével vádolta meg. A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Címkék: vádlott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.