Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2021. Március 11. 14:59, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Vádat emeltek egy edzőtermi öltözőszekrényeket fosztogató férfi ellen

Vádat emeltek egy edzőtermi öltözőszekrényeket fosztogató férfi ellen

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki három budapesti edzőterem és egy Pest megyei termálfürdő öltözőszekrényeiből értékeket lopott el 2019. szeptember-novemberben - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleménye szerint a 28 éves férfi az egyik szekrényből a sértett mobiltelefonja és egyéb értékei mellett a lakáskulcsát, a lakcímkártyáját és PIN-kóddal együtt a bankkártyáját is elvette. A bankkártyáról félmillió forint készpénzt vett fel, majd behatolt a sértett lakásába is, ahonnan 40 ezer forintot vitt el.

A vádlott öt sértettől több mint 1,3 millió forintot lopott el - tette hozzá.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit öt rendbeli üzletszerű lopás bűntettével, illetve vétségével és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással vádolja, valamint végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta ellene.

A kerületi ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság rendelje el a férfi egy korábbi, 10 hónap, próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 15:05, kedd | Kék hírek

Bosszúból fogva tartották és ütötték-vágták

A vád szerint három férfi bosszúból egy lakásba zárt és életveszélyesen bántalmazott egy negyediket. A Fővárosi Főügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozva vádat emelt most a trió ellen.

2021. Május 11. 08:00, kedd | Kék hírek

Fejszével kergette élettársát

Fejszével támadt az élettársára egy 25 éves pápai férfi, gyanúsítottként hallgatták ki a veszprémi rendőrök a minap.

2021. Május 10. 18:10, hétfő | Kék hírek

Százmilliós adócsalás miatt vádat emeltek egy tatai cég vezetője ellen

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt vádat emelt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség egy férfival szemben,

2021. Május 10. 15:01, hétfő | Kék hírek

Spanyolországból hozták haza az álrendőr fegyveres rablót

Eredményes kiadatási eljárást követően a Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vették azt a román férfit, aki magát rendőrnek álcázva állított meg egy autót, és rabolta ki az utasait.