Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. November 06. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Vádat emeltek a volt felesége új férjét megkéselő pásztói férfi ellen

Vádat emeltek a volt felesége új férjét megkéselő pásztói férfi ellen

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség egy pásztói férfi ellen, aki márciusban volt felesége jelenlegi férjét megkéselte - közölte a megyei főügyész az MTI-vel.

Zsolnai Andrea ismertetése szerint a vádlott az élettársával ment el március 5-én ahhoz a pásztói házhoz, ahol volt felesége élt jelenlegi férjével.
Az élettárs a kerítésen át bemászott a kertbe, de amikor a későbbi sértett észrevette őket, elszaladtak. Az új férj a kertje mögötti földúton érte utol a két embert. Az ittas vádlott megpróbálta őt megütni, de a férj a földre fektette.
A vádlott ekkor tőrszerű, hegyes zsebkésével a férj bal oldalába szúrt, és csak a szerencsének köszönhető, hogy könnyű sérülést okozott - mondta a főügyész, hozzátéve, hogy a vádlottat 2011-ben súlyos testi sértés miatt már börtönbüntetésre ítélték, és 2012 nyarán került egy évre feltételesen szabadlábra.
Amennyiben a Balassagyarmati Törvényszék bűnösnek találja a vádlottat, a különös visszaesőkre vonatkozó szigorú szabályok szerint kell vele szemben a büntetést kiszabnia - tette hozzá.

Címkék: élettárs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.