Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Január 09. 15:20, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Üzletszerűen lopott, előzetesbe került

Üzletszerűen lopott, előzetesbe került

Mindent lopott, amit ért - lebukott a notórius tolvaj.

A minap a Pásztói Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy férfi, hogy a pásztói vasútállomás pincéjéből ismeretlen személy eltulajdonította az ott - lezáratlan állapotban – tárolt kb. 30.000 Ft értékű mountain bike kerékpárját.
A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján, rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 43 éves mátraverebélyi nő hozható összefüggésbe. A nyomozók a személy által önkényesen elfoglalt pásztói lakatlan házban házkutatást tartottak. Ennek során, valamint ruházat átvizsgálásának alkalmával még további bűncselekményből származó, különböző sértettektől eltulajdonított értéktárgyakat, mobiltelefont, kerékpárt, játékot, ruhaneműt és egyéb értékeket, valamint más személy nevére kiállított közokiratokat is találtak és foglaltak le a hatóság tagjai. A jelenlegi adatok alapján a gyanúsított cselekményével összesen mintegy 150.000 Ft kárt okozott a sértetteknek.
A nőt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétség, magánlaksértés és más bűncselekmények miatt folytatnak büntetőeljárást. A gyanúsított előzetes letartóztatását a hatóság az illetékes ügyészségen kezdeményezi.

Címkék: letartóztatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:20, vasárnap | Helyi

Kína gyors felemelkedésére nem nagyon van példa a gazdaságtörténelemben

Kína egy olyan csoda végén, jobb esetben a közepén van, amire még nem nagyon láttunk példát a globális gazdaság-történelemben.

2024. Május 12. 08:13, vasárnap | Helyi

A magyar grafikus zseni élete - Würtz Ádám

Harminc éve, 1994. május 13-án halt meg Würtz Ádám Munkácsy Mihály-díjas grafikus, illusztrátor.

2024. Május 12. 08:10, vasárnap | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

Szeles idő hozza vissza a napsütést.

Kezdetben többfelé számíthatunk erősen felhős időre, az Alföldön elszórtan záporok is kialakulhatnak.