Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Február 11. 14:48, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Utcára kerülhet,végrehajtás alatt Növényi családi háza

Utcára kerülhet,végrehajtás alatt Növényi családi háza

Végrehajtást rendeltek el az egykori olimpiai bajnok Növényi Norbert házára. A hot! magazin információi szerint a kétgyermekes apa csak azért nem került még utcára családjával együtt, mert márciusig kilakoltatási tilalmat rendeltek el.

- Tudom, hogy végső soron én vagyok a hibás abban, hogy ide jutottam. Leginkább azt sajnálom, hogy ilyen lehetetlen helyzetbe hoztam a családomat – kezdte Növényi Norbert, aki feje fölött mostanában rendesen összecsaptak a hullámok. Több tízmillió forintot követelnek rajta, miközben neki is sokkal tartoznak. Ráadásul sem a házuk hitelét, sem a rezsiköltségeket nem tudta fizetni az utóbbi időben.
- Sok barátomon segítettem, nemegyszer pénzzel is, amit most hiába kérek vissza. Sajnos úgy látom, hogy az érvényes jogszabályok értelmében az ember már a saját pénzét sem követelheti vissza. Pedig most csak az segítene rajtam, ha visszakaphatnám azt, amit kölcsönadtam. De attól félek, hogy a végén még rám fogják, hogy ön bíráskodtam, amiért visszakértem azt, ami az enyém – tette hozzá Növényi.
- Leginkább az bánt, hogy már az ártatlanság vélelme sem illet meg. Úgy vonták meg tőlem az olimpiai bajnoki életjáradékomat, hogy semmiféle elmarasztaló ítélet nem született ellenem. Így lassan már a két gyerekemről is nehéz lesz gondoskodni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.