Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Október 09. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: police

Utcán bántalmazta az időskorút, gyanúsítottként hallgatták ki

Utcán bántalmazta az időskorút, gyanúsítottként hallgatták ki

A balassagyarmati rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és előállították a 17 éves helyi lakost.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság bűncselekmény elhárítására idős koránál, vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves balassagyarmati lakos ellen.

A fiú 2020. október 6-án 23 óra körül Balassagyarmat belterületén a járdán haladva utolért egy idős házaspárt. A fiatalkorú a 70 éves férfival szóváltást kezdeményezett, amelyet követően egy alkalommal a sértettet tenyérrel a fején hátulról megütötte, majd a földre eső időskorút többször megrúgta. Cselekményét a fiú a járókelők felszólítására hagyta abba és a helyszínről távozott. A jelenlegi adatok alapján a bántalmazás következtében a sértett könnyű sérülést szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök a fiatalkorút beazonosították és a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A fiú a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.