Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Január 22. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

\"Utazó vagyonvédelem\" Nógrádban

\

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztálya 2014. novemberében indította el \\\"Utazó vagyonvédelem\\\" elnevezésű programját.

Nógrád megye 12 településén tartanak bűnmegelőzési előadásokat a lakosság részére a főkapitányság előadói. Az érdeklődők különféle bűnmegelőzési módszerekkel, mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközökkel ismerkedhetnek meg. A program célja az áldozattá válás elkerüléséhez szükséges ismeretek bővítése és a vagyonvédelmi eszközök bemutatása, azok alkalmazásának ismertetése.

A szakemberek eddig Lucfalván, Szügyben, Romhányban, Szirákon és Rétságon tartottak előadást. Az elkövetkező hetekben Cered, Karancsalja, Bercel, Vanyarc, Nógrádszakál, Nagylóc és Mátraverebély községekben tájékoztatják a lakosságot, amelyre minden érdeklődőt várnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.