Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Június 01. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Uniós forrásból képzik a dolgozókat a salgótarjáni kórházban

Uniós forrásból képzik a dolgozókat a salgótarjáni kórházban

Uniós forrásból képzik a salgótarjáni kórház dolgozóit, az intézmény 116 millió forintot nyert képzési programok megvalósítására.

Mindez a GYEMSZI honlapján megjelent közleményben olvasható. Mint kiderült, a Szent Lázár Megyei Kórházban tíz hiányszakmában huszonnégy szakdolgozót képeznek az Új Széchenyi Terv keretében. Az első ráépített szakmai képzés megszervezését öt orvos vállalta. A projekt 27 hónapos ideje alatt 240 dolgozó vesz részt az összesen ötféle típusú képzésen. A szakképzésekben résztvevők motivációs díjban részesülnek, ezzel is ösztönözve a tanulási kedvet, és növelve a kórház iránti elkötelezettséget. A pályázat lehetőséget biztosít arra is, hogy a képzésekkel kapcsolatos valamennyi költség visszaforogjon a kórház számlájára, mivel a támogatás mértéke százszázalékos. Az 1870-ben alapított Szent Lázár Kórház Nógrád megye egyik legnagyobb foglalkoztatója. Az intézmény vezetése elkötelezett abban, hogy az egyébként hiányszakmáknak tekinthető területeken is folyamatosan legyenek szakemberei.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.